Manden Bag Lagkagehuset I Modvind

Manden bag den populære bager- og cafekæde Lagkagehuset, Ole Schielder Kristoffersen, har været i noget af en økonomisk modvind i år 2018. Dog er dette langt fra noget, der burde ryste lagkagemandens grundvold, da han stadig står meget stærkt rent økonomisk.

De seneste mange år har Ole Kristoffersen kunne se flotte millionoverskud tikke ind på kontoen, men i 2018 var lyden en lidt anden. Negativ 16 millioner, sådan lød resultatet for år 2018 i hans personlige holding selskab, Schielder Holding Aps. Sådan viser hans nye regnskab.

År 2017 bød på et overskud på lidt under 100 millioner kroner.

Den drastiske udvikling i regnskabet kommer som et resultat af, at han sidste år solgte hans ejerandele i hjertebarnet, Lagkagehuset. Dette kan altså for alvor mærkes på kistebunden.

Ole Schielder Kristoffersen har været særdeles aktiv i hans investeringer, hvor han i dag er økonomisk involveret i intet mindre end 20 virksomheder. Dog svinger det meget, hvor meget han har investeret i virksomhederne, samt hvor meget han personligt er involveret i virksomhederne.

Virksomhederne, han har investeret i, har primært aktiviteter inden for udlejning af boliger, byggeri og ejendomshandel. Nogle af virksomhederne har haft et godt år 2018, andre et dårligt, hvilket har lagt til grund for det samlede negative resultat.

I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere
I 2019 havde Kina en økonomisk vækst på sølle 6,1 procent. Dette er den laveste…
Læs mere
I det seneste afsnit af “Løvens hule” var der et noget så populært tvillingepar …
Læs mere
Man taler ofte om, at der er en betydelig forskel på “nye” og “gamle” penge. Lid…
Læs mere
Hvis du rejser meget i EU-landene og hæver penge, når du er på tur, er der gode …
Læs mere
Fire influencers er blevet meldt til politiet af forbrugerombudsmanden. Anmeldel…
Læs mere
Ilse Jacob, der mest af alt er kendt for sine gummistøvler og optræden i DR-prog…
Læs mere