Manden Bag Lagkagehuset I Modvind

Manden bag den populære bager- og cafekæde Lagkagehuset, Ole Schielder Kristoffersen, har været i noget af en økonomisk modvind i år 2018. Dog er dette langt fra noget, der burde ryste lagkagemandens grundvold, da han stadig står meget stærkt rent økonomisk.

De seneste mange år har Ole Kristoffersen kunne se flotte millionoverskud tikke ind på kontoen, men i 2018 var lyden en lidt anden. Negativ 16 millioner, sådan lød resultatet for år 2018 i hans personlige holding selskab, Schielder Holding Aps. Sådan viser hans nye regnskab.

År 2017 bød på et overskud på lidt under 100 millioner kroner.

Den drastiske udvikling i regnskabet kommer som et resultat af, at han sidste år solgte hans ejerandele i hjertebarnet, Lagkagehuset. Dette kan altså for alvor mærkes på kistebunden.

Ole Schielder Kristoffersen har været særdeles aktiv i hans investeringer, hvor han i dag er økonomisk involveret i intet mindre end 20 virksomheder. Dog svinger det meget, hvor meget han har investeret i virksomhederne, samt hvor meget han personligt er involveret i virksomhederne.

Virksomhederne, han har investeret i, har primært aktiviteter inden for udlejning af boliger, byggeri og ejendomshandel. Nogle af virksomhederne har haft et godt år 2018, andre et dårligt, hvilket har lagt til grund for det samlede negative resultat.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere