Ny Førstemand Hos Wellvita

Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplevet stor vækst og udvikling på flere fronter, hvilket har krævet nye og erfarne kræfter på ledelsesfronten. Denne nye kraft kommer i form af den erfarne Thomas Jensen, der er tiltrådt som ny administrerende direktør for Wellvita.

I 2019 fik Wellvita, der har cirka 80 medarbejdere ansat, nye investeringer i form af en ejerkreds, der blev udvidet med Capidea og Habico, der er henholdsvis en kapitalfond og et investeringsselskab. Visionen med investeringen er at gøre Wellvita til Europas førende og største leverandør af kosttilskud og naturmedicin.

Manden i førersædet

Den nye direktør, der går under navnet Thomas Bjerregaard Thomsen, tiltræder stillingen med en solid portion erfaring fra branchen. Blandt andet har han flere års erfaring med ledelse i sundhedssektoren og farmaceut-branchen.

Thomas Jensen kommer fra en tilsvarende stilling, hvor han i London var administrerende direktør for selskabet Ascendis Health Group, der er en sydafrikansk virksomhed med små 4000 ansatte og en omsætning på over fire milliarder kroner.

Thomas Jensen har også erfaring fra en flere amerikanske giganter, heriblandt Johnson & Johnson, der i 2018 omsatte for svimlende 81,58 milliarder dollars.

Historien om Wellvita

Wellvita er en af de virksomheder, der har en dyb forbindelse og forankring i det lokalsamfund, de befinder sig i, nemlig det vestjyske Esbjerg. Wellvita har tidligere heddet og været kendt som Mezina A/S, der siden 1983 har beskæftiget sig med at levere naturmedicin og kosttilskud til en række andre forhandlere, heriblandt diverse apoteker og detailkæden Matas.

Brødrene Lars Pedersen og Claus Gleerup har siden 1996 været ejere af virksomheden, som de overtog fra deres far, der grundlage Mezina tilbage i 1983.

Mange års vækst og fremgang har sat gang i ambitioner for den vestjyske virksomhed, hvilket også har været med til at vække interessen fra potentielle investorere, der som bekendt har resulteret i en ny og ambitiøs ejerkreds.

Wellvita planlægger at øge omsætningen med 300% indenfor 3-5 år, hvilket i høj grad skal ske i form af yderligere eksport til udlandet. Wellvita forhandler en lang række forskellige kosttilskud, der blandt andet kan hjælpe mod slidgigt.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere
I 2019 havde Kina en økonomisk vækst på sølle 6,1 procent. Dette er den laveste…
Læs mere