Grenå-Brødre I Strid Kamp Med Kinasmuthul

I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gør at alle kan købe varer fra udlandet, og så længe det totale beløb lander et sted under smalt beløb skal kunderne hverken betale moms eller told.

Det er sundt for det frie marked med konkurrence, også konkurrence fra udlandet, det gør det selvfølgelig svært at konkurrerer når vi i Danmark skal betale meget højere i løn til vores ansatte, men ikke nok med dette så har udenlandske virksomheder også direkte konkurrencefordele til at sælge til de danske forbrugere, de betaler jo hverken moms eller noget - Udtaler Nikolaj Nielsen fra AvXperten.dk

AvXperten er en virksomhed med snart 20 år på i bagagen. Hos AvXperten sælger man hdmi splitter, displayport kabel, og 10.000 andrevis af dippidutter. 

Det har været en lang kamp for os, vi virker til at være nogle af de første der er ramt af disse regler, fordi mange af vores varer koster under 80 kr, men heldigvis virker det til at andre virksomheder snart vågner op og deltager i vores kamp - Udtaler storebror og stifter, Frederik Nielsen.

Løverne brøler. Nu må de være nok!

Senest har Jacob Risgaard fra Coolshop, der efter eget udsagn er en af de mest erfarne e-købmænd i hele europa, også været ude at sige "nu kan det være nok". Ligeledes er Jacob glad for det frie marked og fri bevægelighed, men Jacob er på samme tid som brødrene fra Grenå, trætte af at Kina har mulighed for at slippe afsted, uden at betale moms = helt lovligt.

Her hos Magazines.dk har vi undersøgt sagen. Dansk Erhverv skriver følgende:

I dag er forsendelser fra tredjelande fritaget for moms, hvis værdien af den indhold angives til at være under 80 kr. Til gengæld skal der betales told, hvis værdien overstiger 1150 kr.

Hjælp dansk erhverv med at lukke dette hul: https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/fjern-bagatelgransen-pa-pakker/

Klimaet overlever ikke disse regler!

En sidste ting man skal tænke på, lige netop i denne sag, er at klimaet ikke kan holde til, at det skal være billigere at bestille og få sendt ét kabel  til 10 kr fra Kina, end det er at købe i Grenå. 

Magazines mener: Tænk på klimaet og danske arbejdspladser - Køb lokalt.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I 2019 havde Kina en økonomisk vækst på sølle 6,1 procent. Dette er den laveste…
Læs mere