Tesla Har åbnet 500 Superchargers I Europa

Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenhen har de gjort det muligt at tage på roadtrip gennem Europa og benytte disse hurtig opladende stationer, og i december 2019 rundede de en ny milepæl.

Tesla er i gang med at lave et kæmpe opladnings netværk i hele verden, og de har i 2020 rundet +1800 ladestationer med mere end 15.000 superchargers. Disse gør det lettere at komme rundt i en Tesla, og man skal ikke vente nær så længe på at få sin bil opladet.

I slutningen af 2019 rundede de 500 stationer i Europa, hvilket har betydet, at det er blevet meget nemmere at tage på en lang roadtrip, når man skal krydse de mange europæiske grænser. Her kan du fylde din bil med ny energi på 30 min, og du kan få en besked på din Tesla app, når din bil er opladet.

På den måde kan man roligt gå ind og “snacke”, mens man venter på bilen er klar til at køre fuldt opladet.

Find din egen Tesla rute

Touchskærmen i din Tesla gør det nemt at planlægge en tur, så man automatisk kommer forbi disse stationer på sin vej, og de er placeret meget strategisk i forhold til at komme rundt over det meste af Europa.

Fremtiden ser lys ud for elbiler, og flere konkurrenter er også begyndt at investere stort i markedet for elbiler. Batterierne på bilerne samt opladningsstationerne bliver hele tiden forbedret, og Tesla formåede at åbne 500 stationer på seks år i Europa + alle de andre stationer der bliver åbnet sideløbende.

Ovejer du at tage på tur i din elbil i Europa? Så sker der flere gode tiltag i forhold til dette. Læs vores artikel: Det bliver billigere at hæve valuta i Europa

Hos Magazines følger vi disse positive udviklinger for fremtiden.


Denne artikel var udarbejdet med støtte fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne sende et ydmygt tak til smykkeforretningen, der sælger smukke marguerit smykker og meget meget mere.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere
I 2019 havde Kina en økonomisk vækst på sølle 6,1 procent. Dette er den laveste…
Læs mere