Astralis Børsnoteret » Sådan Har Starten Været

Billede: Canva.com

I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange unge fik øjnene op for at købe aktier, men med en markedsværdi på mere end 500 millioner kroner, har kursen været dykket flere gange. Astralis har dog fortsat en storform i 2020 som Counter-Strike hold, men der har også været indflydelse fra andre ting i verdenen, blandt andet noget COVID-19.

Ny sponsor får aktien til at stige

Igår d. 20/05 2020 fik Astralis Group en ny sponsor. Dette var ingen mindre en Hummel, der har tidligere har været kendt for at finde nicher i sportsgrene, hvor de kan komme uden om giganter som Nike og Adidas.

Astralis er primært kendt fra Counter-Strike i Danmark, men de har også hold i andre eSportsturneringer. Her har de blandt andet hold i League of Legends og Fifa.

Astralis Counter-Strike hold har været sponsoreret af Bestseller og Jack and Jones, når man ser dem til turneringer i holdtrøjer. Dette bliver lavet om, så de fremover kommer til at spille i Hummeltrøjer. Det samme gør sig gældende for deres hold Origins i League of Legends og deres Fifa hold Future FC.

Astralisaktier har potentiale

Selvom Astralis ikke fysisk har kunnet deltage i de store turneringer de plejer, har sporten stadig kunne holdt liv i turneringer modsat mange andre sportsgrene. Her har man blandt andet set flere reklamer fra bettingfirmaer, og der har været en stigende interesse for eSport generelt.

Her har man blandt andet set et partnerskab mellem Astralis Group og Unibet.

Derfor er der håb for, at en af Danmarks mest vindende eSportshold vil klare sig godt på børsen. De har ydermere et samarbejde med den italienske fodboldklub Juventus, som er en af de største klubber i Europa, og kendt for at have et særdeles pænt regnskab.

Der har været lidt tumult i begyndelsen af Astralis Group børsnotering, og det kan være svært at spå fremtiden for eSportsaktier og aktier generelt.

Vi glæder os til at følge organisationen fremover.

Tak fordi du læste med.

Tak til ZenseHome

Vi vil gerne sende et tak til ZenseHome, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. ZenseHome er en dansk virksomhed, der laver intelligente hjem. Vil du vide mere om, hvad et intelligent hjem er? Så giv deres hjemmeside et visit, hvis du mangler noget nyt og smart belysning til hjemmet eller virksomheden.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere
I 2019 havde Kina en økonomisk vækst på sølle 6,1 procent. Dette er den laveste…
Læs mere