L'Amourbox tredobler antallet af medlemmer efter optræden i Løvens Hule

L'Amourbox tredobler antallet af medlemmer efter optræden i Løvens Hule
Billede: giftpundits.com

Tidligere i år var Kristoffer Hjerrild med i “Løvens Hule” med sit koncept L’Amourbox - et bokskoncept for dem, der gerne vil eksperimentere lidt med sexlegetøg. Besøget resulterede i to nye investorer og stor travlhed.

1,2 millioner fik Kristoffer Hjerrild pumpet ind i sin virksomhed i forbindelse med sit besøg i “Løvens Hule” tilbage i februar, hvor Mia Wagner og Jan Lehrmann valgte at købe 12,5 % hver.

Foruden pengene fik Kristoffers projekt en masse opmærksomhed, som har resulteret i stor travlhed.

Her et par måneder efter hans deltagelse nærmer bokskonceptet sig 5000 medlemmer, og det høje antal af medlemmer har resulteret i stor travlhed i det lille setup.

– Før, under og efter var vi begravet i arbejde og kæmpede alt, hvad vi kunne for at følge med de mange nye medlemmer, der havde spørgsmål, og det var lidt af en kamp. Men heldigvis gik det, som det skulle, og vi er virkelig glade og taknemmelige for alle de nye medlemmer, der har lyst til at være en del af L’Amourbox, siger idémand og direktør Kristoffer Hjerrild til e-handel.dk.

Investeringen satte skub i tingene

Mia Wagner, som er den ene af to investorer, er naturligvis ganske begejstret for den udvikling, som L’Amourbox har gennemgået.

– Da jeg første gang mødte Kristoffer, kunne jeg først og fremmest se en iværksætter med ild i øjnene, og jeg synes også, L’Amourbox er et fantastisk koncept, som prioriterer noget så vigtigt som kærlighed, siger Mia Wagner til e-handel.dk.

Også Jan Lehrmann er ganske godt tilfreds, og han ser frem til en spændende fremtid for projektet.

– Jeg er virkelig spændt på, hvad fremtiden bringer. Allerede nu oplever vi en fantastisk udvikling, og jeg er glad for, at jeg kan bidrage med min erfaring fra abonnementsverdenen, så vi i de kommende år kan nå ud til endnu flere,” siger Jan Lehrmann til e-handel.dk.

Ejeren ønsker at ekspandere

Kristoffer Hjerrild nyder succesen, som dog på ingen måde er blevet en sovepude. Han jagter nemlig stadigvæk en masse mål, som han endnu ikke har nået. Disse vedrører blandt andet at indtage flere lande omkring Danmark. Målet er faktisk at gøre en forskel i hele Europa.

Tak til Citatplakat

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med citatplakat.dk, der sælger alverdens plakater med sjove og inspirerende citater. Tak for den økonomiske støtte!

Fire influencers er blevet meldt til politiet af forbrugerombudsmanden. Anmeldel…
Læs mere
Ilse Jacob, der mest af alt er kendt for sine gummistøvler og optræden i DR-prog…
Læs mere
Søstrene Grene har indtil nu været meget opsatte på at holde salget i kædens 245…
Læs mere