Ilse Jacobsen I Ny Nedtur

Billede: <p>canva</p>

Ilse Jacob, der mest af alt er kendt for sine gummistøvler og optræden i DR-programmet “Løvens Hule”. For nyligt kom det frem, at hendes regnskab viser et millionunderskud i 2018.

2018 bliver altså langt fra et år, som Ilse Jacobsen kommer til at se glædeligt tilbage på, ihvertfald ikke rent økonomisk og PR-mæssigt.

Tidligere i år kom Ilse Jacobsen i en sand shit-storm, da flere tidligere medarbejdere kunne berette om frygtelige arbejdsforhold i hendes virksomhed. Som konsekvens af dette følte hun sig nødsaget til at trække sig fra “Løvens Hule”.

Ovenpå disse hændelser, får hun altså også en økonomisk lussing. Sådan viser regnskabet fra hendes holding selskab, Ilja Holding Aps, der kom ud af 2018 med et underskud på hele 9,2 millioner kroner.

Det er altså nye tider for modedesigneren. Selskabet har været i god økonomisk form de seneste ti år, hvor de afbrudt har præsteret overskud. Spørger man hovedpersonen selv, hvorfor de har haft et så dårligt år, skyldes det angiveligt flere ting.

I renskabet bliver der berettet om, at det store underskud kommer som et resultat af “massive investeringer i infrastruktur og tilbageholdenhed hos forbrugerne”. Årets vejrforhold skulle angiveligt også have spillet ind i årsregnskabet. Den varme sommer har ifølge regnskabet reduceret efterspørgslen på gummistøvler.

Selvom 2018 i høj grad har været et skidt år for Ilse Jacobsen, så forventes det at se markant anderledes ud i 2019, hvor man forventer et overskud på cirka 8-12 millioner.

Der er ingen fare for, at selskabet går konkurs lige foreløbigt. Egenkapitalen ligger i skrivende stund på 42 millioner kroner.

Tak for støtten

Vi takker Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Find alt lige fra en Finn Juhl stol til royal copenhagen eller flotte Kähler vaser hos Illums Bolighus.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere