Forbrugerombudsmanden Slipper Kasi-Jesper

Kasi-Jespers tidligere hjertebarn, Pandora, har tidligere indgivet en klage om deres stifter, hvilket har medført, at Forbrugerombudsmanden har været på nakken af den kontroversielle erhvervsmand. Nu er sagen afsluttet fra Forbrugerombudsmandens side.

Sagen mellem Pandora og Jesper Nielsen er ved at lakke hen mod afslutningen, sagen forventes at blive afsluttet i løbet af 2020. Dog har Forbrugerombudsmanden nu meldt sig ud af striden. Afslutningen kom fra deres side i form af, at de afsluttede sagen, og ikke gav Pandra medhold i deres klager.

Dette bliver bekræftet af sagsbehandleren fra Forbrugerombudsmanden, der har arbejdet på Pandora & Jesper Nielsen sagen. Vedkommende udtaler følgende:

“Sagen er nu afsluttet, og vi har ikke i sinde at foretage yderligere”

Klagen, der satte Forbrugerombudsmanden i gang, går på, at Jesper Nielsen solgte sine ejerandele til almindelige dansker i den potentielle gigantiske gevinst, som han kan ende med at få ud af striden.

Pandora kaldte Jesper Nielsens salg af ejerandelene for “stærkt vildledende og mangelfuldt”. Dog er Forbrugerombudsmanden af en anden opfattelse. De vurderer, at Jesper Nielsen har været dygtig nok til at informere befolkningen om, hvad risikoen er ved at investere 10.00 kroner på hans voldgiftssag.

I Pandora lejren er man naturligvis ikke videre begejstret for Forbrugerombudsmandens beslutning. Jeppe Jensen, der er chefjurist i Pandora, udtaler følgende:

“Pandora har naturligvis ikke nogen direkte relation til salget af disse andele, dog vurderer vi stadig, at de er blevet markedsført og udbudt på en måder, der vildleder køberne. Vores navn og virksomhed er direkte indblandet, hvilket er grunden til, at vi tog Forbrugerombudsmanden ind i sagen. Vi har nu modtaget deres konklusion, hvilket vi tager til efterretnin,” udtaler Jeppe Jensen.

Jesper Nielsen er umådeligt selvsikker i sagen mod hans gamle hjertebarn. Faktisk er han så sikker på en sejr, at han angiveligt skulle have reserveret intet mindre end Royal Arena til en sejrsfest.

Striden mellem de to parter bunder i, at Jesper Nielsen hævder at have flere milliarder til gode hos Pandora. Dette skulle efter sigende komme som et resultat af den earn out-aftale, der blev aftalt mellem parterne i forbindelse med, at Jesper Nielsen blev købt ud af virksomheden.

Aftalen lød oprindeligt på, at Jesper Nielsen skulle have en betaling på baggrund af, hvordan Pandora klarede sig økonomisk.

Tak til Mondo Kaos
Vi takker Mondo Kaos for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet købe vintage tøj og vintage kjoler.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere