Danmark indgår Blockchain-samarbejde med Kina

Danmark indgår Blockchain-samarbejde med Kina
Billede: David McBee

Et nyt initiativ kaldet Blockchain Business Bridge har til formål at styrke Danmarks internationale position inden for blockchain-innovation. Dette skal ske ved at bringe København og Shanghai tættere sammen.

Projektet Blockchain Business Bridge er netop iværksat. Målet er at skabe et tættere samarbejde mellem blockchain-miljøerne i Danmark og Kina. Der er rejst 4,1 millioner til projektet.

Målet med projektet, foruden en styrkelse af samarbejdet, er at give danske virksomheder bedre forudsætninger for at opnå et endnu bedre kendskab til blockchain-teknologien, så Danmark også fremadrettet kan være et af de førende lande inden for dette område.

Stor støtte fra Industriens Fond

Alt i alt er projektets budget på 4,1 millioner kroner, og en stor del af disse penge har Industriens Fond lagt. Hele 3,5 millioner står de nemlig bag.

Landene kan lære en masse af hinanden

Med Blockchain Business Bridge får dansk erhvervsliv mulighed for at drage nytte af og trække på erfaringer fra blockchainmiljøet i Shanghai, og det kinesiske erhvervsliv får de samme muligheder med erfaringerne fra Danmark.

Selvom projektet er helt nyt, er det allerede nu lykkedes at lande nogle prominente kinesiske samarbejdspartnere, blandt andet Tongji Universitetets Blockchain Research Institute.

Det bliver spændende at følge projektet og se, om det bliver så givende, som kræfterne bag håber. 

Fire influencers er blevet meldt til politiet af forbrugerombudsmanden. Anmeldel…
Læs mere
Ilse Jacob, der mest af alt er kendt for sine gummistøvler og optræden i DR-prog…
Læs mere
Søstrene Grene har indtil nu været meget opsatte på at holde salget i kædens 245…
Læs mere