Christian Stadil Er Færdig I Løvens Hule

Billede: <p>Pixabay</p>

Christian Stadil har medvirket i sit sidste afsnit af det danske tv-hit Løvens Hule, som har rullet hen over skærmen siden 2015, hvor han har været med helt fra starten som en af de oprindelige løver.

Christian Stadil, som også er kendt fra Hummel, er derfor en af programmets helt oprindelige ansigter, og han lægger heller ikke skjul på, hvorfor hans tid som løve i programmet har nået en afslutning.

Hvis man kender bare en lille smule til Christian Stadil og ved lidt om, hvem han er, og hvad han beskæftiger sig med, så er man heller ikke et sekund i tvivl om, at han er en meget travl mand.

Christian Stadil bliver far til sit fjerde barn om to måneder, Thornico har lige slået kvartalrekord og udover det, så har han for nyligt også investeret i fire nye selskaber.

I et opslag på sin Instagram-profil forklarer han, at han vil få alt for travlt, hvis også han skulle medvirke i den kommende sæson af Løvens Hule.

Han har ganske enkelt for travlt, både med de mange virksomheder, han er en del af, de mange nye udfordringer han står overfor med disse, og hans privatliv som også snart kræver ekstra meget af hans tilstedeværelse, når han bliver far til sit fjerde barn.

Hvem bliver hans afløser?

Christian Stadils fratræden betyder selvfølgelig, at programmet har måttet gå på jagt efter en ny løve til at tage imod de kreative iværksættere.

Valget faldt på iværksætteren Jacob Risgaard fra Frederikshavn. Du kender ham måske som medejer af den store netbutik Coolshop.

Der er 5 løver i programmet, og Christian Stadil var en af de to originale løver, som stadigvæk var med. Den er Jesper Buch, og ham kan seerne glæde sig til at genopleve i femte sæson.

Foruden Stadil og Buch var de oprindelige løver Birgit Aaby, Thomas Ahlers og Ilse Jacobsen.

Tommy Ahlers stoppede i programmet, da han, som mange af os er bekendte med, skulle være uddannelses- og forskningsminister i Lars Løkke Rasmussens regering.

Birgitte Aaby stoppede i programmet, da hun valgte at prioritere sin tid i de virksomheder, som hun allerede havde investeret i.

Ilse Jacobsen måtte forlade programmet under lidt mere problematiske årsager, da hun i 2018 kom under heftig kritik i pressen, efter det kom ud, at nogle ansatte i Ilse Jacobsens virksomheder var meget utilfredse med arbejdsmiljøet.

Dette endte ud i, Ilse måtte forlade sin position som løve i programmet, hvilket så stillede Christian Stadil og Jesper Buch tilbage som de eneste to oprindelige løver, hvor det så nu kun er Jesper Buch, som står tilbage.

Efter de originale løvers fratræden er de blevet erstattet af Mia Wagner, Peter Warnøe, Jan dal Lehrmann og nu Jacob Risgaard.

Tak til FormulaSwiss

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med FormulaSwiss, der sælger CBD-produkter af allerhøjeste kvalitet. Vi takker mange gange for hjælpen med artiklen!

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere