8 Dårlige Vaner, Du Skal Undgå Som Iværksætter

Står du i en situation, hvor du har startet en virksomhed, begyndt at få en omsætning og generelt begyndt at vækste? Så skal du holde tungen lige i munden. Det er nemlig i denne fase, hvor mange iværksættere fejler. Lige før, at væksten for alvor tager fat.

Hvis du skal have en chance for at komme videre fra start-up fasen, og over til at drive en mere etableret virksomhed, så skal du for alt i verdenen forsøge at undgå disse 8 vaner.

Manglende planlægning

Det vigtigt at planlægge som iværksætter. Du skal både være i stand til at planlægge din tid, samt din virksomheds aktiviteter.

For lidt udnyttelse af teknologi

Det er en kæmpe fejltagelse ikke at udnytte de teknologiske hjælpemidler, der er til rådighed i dag. I langt de fleste tilfælde, kan teknologien gøre din hverdag nemmere og effektivisere din forretning.

Fokus på den forkerte målgruppe

Mange undervurderer vigtigheden af at fastsætte den rigtige målgruppe allerede fra starten. Hvis ikke du formår at fastsætte den rigtige målgruppe for din virksomhed, så spilder du tiden. Du skal altså lave dit hjemmearbejde grundigt og ordentligt!

For højt forbrug

Du skal have et skarpt øje på dit forbrug som iværksætter. Pengene er ofte små, hvilket betyder, at du er nødt til at holde dit forbrug så småt som muligt. Dette giver dig også en god indstilling, når du skal drive en etableret virksomhed.

Underforbrug

Omvendt skal du også undgå at blive decideret bange for at bruge penge. Ofte bliver man nødt til at investere i sin virksomhed, hvilket man skal være villig til, hvis man vil have succes.

Nedprioriterer din tilstedeværelse online og på de sociale medier

At have en god og stærk tilstedeværelse på de sociale medier, og online generelt, er utroligt vigtigt. Det er en relativt nem og effektiv måde at markedsføre sin virksomhed på.

For lidt uddelegering

Som iværksætter bliver du ofte nødt til at ordne alting, ihvertfald i starten. Men så snart du har muligheden, så skal du blive god til at uddelegere opgaver. Du kan ikke nå alting selv, så du kan lige så godt lade være med at prøve på det.

I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere
I 2019 havde Kina en økonomisk vækst på sølle 6,1 procent. Dette er den laveste…
Læs mere
I det seneste afsnit af “Løvens hule” var der et noget så populært tvillingepar …
Læs mere
Man taler ofte om, at der er en betydelig forskel på “nye” og “gamle” penge. Lid…
Læs mere
Hvis du rejser meget i EU-landene og hæver penge, når du er på tur, er der gode …
Læs mere
Fire influencers er blevet meldt til politiet af forbrugerombudsmanden. Anmeldel…
Læs mere
Ilse Jacob, der mest af alt er kendt for sine gummistøvler og optræden i DR-prog…
Læs mere