8 Dårlige Vaner, Du Skal Undgå Som Iværksætter

Billede: <p>pixabay</p>

Står du i en situation, hvor du har startet en virksomhed, begyndt at få en omsætning og generelt begyndt at vækste? Så skal du holde tungen lige i munden. Det er nemlig i denne fase, hvor mange iværksættere fejler. Lige før, at væksten for alvor tager fat.

Hvis du skal have en chance for at komme videre fra start-up fasen, og over til at drive en mere etableret virksomhed, så skal du for alt i verdenen forsøge at undgå disse 8 vaner.

Manglende planlægning

Det vigtigt at planlægge som iværksætter. Du skal både være i stand til at planlægge din tid, samt din virksomheds aktiviteter.

For lidt udnyttelse af teknologi

Det er en kæmpe fejltagelse ikke at udnytte de teknologiske hjælpemidler, der er til rådighed i dag. I langt de fleste tilfælde, kan teknologien gøre din hverdag nemmere og effektivisere din forretning.

Fokus på den forkerte målgruppe

Mange undervurderer vigtigheden af at fastsætte den rigtige målgruppe allerede fra starten. Hvis ikke du formår at fastsætte den rigtige målgruppe for din virksomhed, så spilder du tiden. Du skal altså lave dit hjemmearbejde grundigt og ordentligt!

For højt forbrug

Du skal have et skarpt øje på dit forbrug som iværksætter. Pengene er ofte små, hvilket betyder, at du er nødt til at holde dit forbrug så småt som muligt. Dette giver dig også en god indstilling, når du skal drive en etableret virksomhed.

Underforbrug

Omvendt skal du også undgå at blive decideret bange for at bruge penge. Ofte bliver man nødt til at investere i sin virksomhed, hvilket man skal være villig til, hvis man vil have succes.

Nedprioriterer din tilstedeværelse online og på de sociale medier

At have en god og stærk tilstedeværelse på de sociale medier, og online generelt, er utroligt vigtigt. Det er en relativt nem og effektiv måde at markedsføre sin virksomhed på.

For lidt uddelegering

Som iværksætter bliver du ofte nødt til at ordne alting, ihvertfald i starten. Men så snart du har muligheden, så skal du blive god til at uddelegere opgaver. Du kan ikke nå alting selv, så du kan lige så godt lade være med at prøve på det.

Just Eat bare vokser og vokser. Just Eat Takeaway her denne gang vokseværk på de…
Læs mere
I slutningen af 2019 blev e-sportsselabet Astralis Group børsnoteret. Især mange…
Læs mere
Den vestjyske virksomhed Wellvita har fået en ny topchef. Virksomheden har oplev…
Læs mere
Danmarks mest prominente virksomhed, A.P. Møller Mærsk, har ansat en ny finansdi…
Læs mere
Tesla åbnede deres første europæiske supercharger i Norge tilbage i 2013. Sidenh…
Læs mere
Smykkegiganten Pandora er kommet i en kedelig udvikling både på indtjeningen og …
Læs mere
I mange år har der været et hul i den danske lovgivning. En bagatelgrænse der gø…
Læs mere