4 fleksible indretningsløsninger på kontoret

4 fleksible indretningsløsninger på kontoret
Billede: Pixabay

Der er mange ting, som giver velvære og glæde på kontoret. En af dem, som vi på vores kontor er allermest glade for, er den fleksibilitet, der præger de forskellige møbler og effekter, vi omgiver os med. Vi har derfor sammen liste over de 4 fleksible indretningsløsninger på kontor, som vi slet ikke ville kunne være foruden.

Hævesænkeborde

Hævesænkeborde er efterhånden heldigvis mere reglen end undtagelsen ude på de danske kontorer, og selvfølgelig og på vores. De er indkøbt i arbejdssundhedens navn og har den fantastiske egenskab, at man kan skifte arbejdsstilling flere gange om dagen.

Kontorstol med hjul

Til ethvert hævesænkebord hører der en kontorstol med, og denne kontorstol må og skal bare have hjul. Muligheden for let og bekvemt at kunne rykke tætte på og længere væk fra bordet er alfa omega og noget, som nok de færreste nu om dage ville kunne undvære.

Justerbar computerskærm

Langt de fleste, som sidder på kontor, har en computerskærm foran sig. Det er helt genialt, hvis denne skærm kan justeres, så du kan stille den præcis, som det passer dig. Det vil spare dig for dig flere omgange ondt i nakken og irriterende lysindfald.

Rullebord

Dette utroligt praktiske, lille møbel er vi blevet overmåde glade for her på kontoret. Vi har et hvert, som vi bruger til de daglige ting som kaffekop, tallerken etc., og når vi skal have de samme ting ned i kantinen, kan vi bare rulle dem af sted på bordet. Derudover ser rullebordet utroligt lækkert ud og har et meget nordisk design. Vores er et Normann Copenhagen rullebord og er købt for den online møbelforhandler Moodings.

Fire influencers er blevet meldt til politiet af forbrugerombudsmanden. Anmeldel…
Læs mere
Ilse Jacob, der mest af alt er kendt for sine gummistøvler og optræden i DR-prog…
Læs mere
Søstrene Grene har indtil nu været meget opsatte på at holde salget i kædens 245…
Læs mere